Arrangementen


Een stadswandeling of presentatie combineren met koffie en vla, een heerlijke lunch of een smakelijk diner? Dat kan! In samenwerking met Brasserie Mijn Streek en De Vrienden biedt Stadswandeling Heerlen arrangementen aan waarbij je Heerlen ook op culinair gebied kunt ontdekken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Brasserie Mijn Streek

Brasserie Mijn Streek is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner, met producten van het seizoen uit eigen streek. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staan. Bovendien is dit het hoogstgelegen restaurant van Heerlen; een prachtig uitzicht over de stad is altijd inbegrepen.


De Vrienden

Midden op het Pancratiusplein vind je De Vrienden; een plek die garant staat voor lekker eten op een toplocatie. Of je nu binnen zit in het gezellige en ruime restaurant, of buiten op het grote terras met uitzicht op het plein, hier zit je altijd goed. De Vrienden heeft voor ieder wat wils. Lunchen, dineren of gewoon een lekkere kop koffie met Limburgse vla, het is allemaal mogelijk.