Algemene voorwaarden


Algemeen

Stadswandeling Heerlen is een initiatief van Jenny Kranendonk en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder BTW nummer 82636877. De algemene voorwaarden van Stadswandeling Heerlen zijn toepasbaar op alle overeenkomsten die met Stadswandeling Heerlen en Jenny Kranendonk afgesloten worden.

Bevestiging van de stadswandeling

Boek je een stadswandeling bij Stadswandeling Heerlen dan ontvang je per mail een overzicht van de gemaakte afspraken: datum, tijdstip, begin- en eindpunt van de wandeling, aantal deelnemers, kosten, enz. Ook wordt er een betalingsverzoek verstuurd. De wandeling is pas definitief als het bedrag is voldaan. Als het bedrag is ontvangen ontvang je ook hiervan een bevestiging.

Betaling

De betaling voor een stadswandeling dien je na ontvangst van de e-mail met betaalverzoek zo snel mogelijk te voldoen, maar altijd vóórdat de stadswandeling plaatsvindt. Jenny Kranendonk is pas verplicht tot het leveren van de dienst nadat het verschuldigde bedrag is overgemaakt op rekening van Jenny Kranendonk. Uitzondering geldt op last minute boekingen waarbij je vóór aanvang ter plaatse per Tikkie of contant betaalt.

Aanvangstijd

  • Wees op tijd op het startpunt van de rondleiding aanwezig.
  • Ben je iets later? Laat dit dan telefonisch weten via 06 – 25 35 42 09.
  • Ben je meer dan 15 minuten te laat zonder dit telefonisch te hebben doorgegeven dan kan Jenny Kranendonk de wandeling annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van een reeds ontvangen betaling.

Uitvoering stadswandeling

De stadswandelingen worden uitgevoerd door Jenny Kranendonk.

Aantal personen per wandeling

Er geldt een maximum van 20 deelnemers (inclusief kinderen) per wandeling. Dit i.v.m. verstaanbaarheid tijdens de wandeling en het goed kunnen zien van de foto’s.

Het minimumtarief bedraagt €50.00 voor maximaal vijf personen. Ook als er bijvoorbeeld slechts twee deelnemers zijn geldt het minimumtarief van €50.00. Vanaf zes personen geldt een prijs van €9.50 per individuele (volwassen) deelnemer. Dit minimumtarief geldt niet op de momenten van de stadswandelingen voor individuele deelnemers

Annulering, datum verzetten en andere wijzigingen
Heb je een stadswandeling geboekt, dan geldt het volgende:

  • Reserveringen kunnen tot uiterlijk 2 weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd.
  • Bij het annuleren van een reservering tot uiterlijk één week van tevoren wordt 50% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht.
  • Bij annulering 2 dagen of minder voor de gereserveerde datum: verschuldigd is 100 % van de totaalsom van de reservering.
  • Bij laatste moment boekingen gaat wijzigen of annuleren in onderling overleg.
  • Jenny Kranendonk zal er alles aan doen om de stadswandeling volgens boeking en naar wens van de klant uit te voeren. In geval van overmacht van welke aard dan ook, waardoor Jenny Kranendonk de wandeling moet annuleren, zal de afhandeling plaatsvinden in overleg met de klant.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de stadswandelingen is voor eigen risico. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun deelname aan het verkeer. Jenny Kranendonk is niet aansprakelijk voor schade van deelnemers opgelopen tijdens een stadswandeling, of voor schade die een deelnemer aan derden tijdens een stadswandeling toebrengt. Jenny Kranendonk is evenmin aansprakelijk voor beschadigingen of de vermissing van eigendommen van deelnemers.